انواع قهوه جوش

انواع قهوه جوش

قهوه جوش چیست؟

انواع قهوه جوش , ما در این مقاله قصد داریم که مطالب مهمی در مورد قهوه جوش و انواع قهوه جوش همانند موکاپات ، مینی پرسو ، قهوه ساز سرد دم ، جذوه و دله ، به همراه طرز استفاده هر کدام را به شما ارائه دهیم.

قهوه جوش ها کارکرد ساده‌ای دارند، و به آسانی می‌توان با آنها یک یا چند فنجان قهوه را تهیه نمود. این دستگاه ها به صورت دستی هم کار انجام می دهند و برای همین می توان آنها را در مسافرت هم استفاده کرد.

کسانی که سال‌ها از قهوه جوش استفاده می‌کنند،طریقه کارکرد و استفاده از این قهوه جوش‌ها را به درستی می دانند و می توانند برای شما یک قهوه بازاری و کافه ای نیز تهیه کنند.

انواع قهوه جوش

انواع قهوه جوش 

موکا پات

یکی از دستگاه های مرسوم برای تهیه قهوه ، قوری قهوه یا موکاپات است ، اولین بار در سال ۱۹۳۳ ساخته شد و در آمریکای لاتین و اروپا مورد توجه قرار گرفت. غلظت بالا و مقداری کف قهوه خصوصیتهای قهوه تهیه شده توسط موکا است.

کارکرد قهوه جوش موکا کمی شبیه دستگاه اسپرسو ساز است به این دلیل که فشار بخار آب از میان پودر قهوه موجب تهیه قهوه می شود.

قهوه جوش موکا سه قسمت دارد : اول مخزن پایینی قهوه جوش که محل ریختن آب است و نباید هوا به داخل آن نفوذ کند. دوم ، جای قهوه که فیلتری قیفی شکل دارد که پایین آن درون آب قرار می گیرد و سوم، مخزن یا قوری که قهوه تهیه شده وارد آن می شود.

جذوه یا همان قهوه جوش یا ابریک

این وسیله دوست داران خاص خود را دارد و در بین قهوه دوستان از محبوبیت خاصی برخوردار است که آن را به چندین نام می شناسند : قهوه جوش ، ایبریک (ibrik) ، جذوه (cezve). در زبان ترکی ایبریک را پارچ و جذوه را گلدان معنی می کنند.
اگر تا به حال قهوه ترک خود را با شیرداغ کن درست می کردید ، توصیه می کنیم زین پس از شیرداغ کن فقط برای گرم کردن شیر استفاده کنید اما به هر حال اگر می خواهید با شیر داغ کن قهوه تان را درست کنید این مطلب شما را راهنمایی می کند اما اگر شما به دنبال لذت بردن از درست کردن قهوه هستید و می خواهید قهوه ای با کیفیت خیلی بیشتر و فومی جذاب تر داشته باشید حتما از ایبریک استفاده کنید.

ایبریک ها یا همان قهوه جوش ها ابزار مختص تهیه قهوه ترک می باشند.
ویژگی های این قهوه جوش : جنس مناسب برای ایبریک ها ، مس می باشد اما گاها از جنس استیل روی و برنج نیز ساخته می شوند ایبریک ها دارای دسته معمولا بلند چوبی هستند.
جذوه و شیر داغ کن : هر دوی آن ها دارای کفی پهن می باشند با این تفاوت که ایبریک ها در قسمت گلویی بالایی خود باریک می شوند اما شیر داغ کن ها تغییر اندازه ندارند.
انواع ایبریک : ایبریک ها در اندازه و شکل های مختلفی ساخته می شوند در ایبریک قهوه نهایی خوش طعم تر و همراه با فومی زیباتر است به گونه ای باریک بودن قسمت گلویی آن به بهتر شدن فوم نهایی کمک می کند.

پرس پات یا همان فرنچ پرس

یکی از انواع قدیمی و مرسوم قهوه ساز ، فرنچ پات است. با این دستگاه می توانید قهوه غلیظ و خوش طعمی داشته باشید. فرنچ پرس یک ظرف استوانه ای شیشه ای ، فلزی و یا شیشه ای ، یک فیلتر شیب دار که متشکل از سیم های کوچک است و همچنین درپوش پلاستیکی است.
فیلتر سیمی در اصل دانه های قهوه را جدا می کند. خصوصیت اصلی این دستگاه این است که روغنهای اصلی قهوه در آن حفظ می شود. البته باید گفت که این دستگاه فاقد منبع حرارتی مستقل است.

اسپرسو ساز

اسپرسو در اصل غلیظ ترین نوع نوشیدنی قهوه است که به همین دلیل در فنجان کوچک یا نیم فنجان سرو می شود.
اولین اسپرسو ساز در شهر تورین ایتالیا و توسط آنجلو موریوندو ساخته شد و توسط اشخاص دیگری تکمیل گشت.
ماشینهای اسپرسو ساز توسط پمپ ، پیستون و یا فشار بخار کار می کنند. اسپرسوساز ها میتوانند اتوماتیک و یا نیمه اتوماتیک باشند. در حقیقت ساختار تمامی اسپرسو سازها شباهت زیادی به یکدیگر دارد.

ارنستو ایلی ، صاحب کارخانه ی قهوه سازی ایلی در توصیف اسپرسو می گوید: اسپرسوی ایتالیایی نوعی نوشیدنی چندفازه است که از دانه های بو داده و آسیاب شده ی قهوه به همراه آب تهیه می شود و در واقع از یک لایه کف به شکل دُم یا پوست ببر تشکیل شده است که بر روی محلولی شامل شکر، اسیدها، موادی شبیه به پروتئین و کافئین به اضافه ی حبابهای گاز پراکنده و چند ماده ی جامد و نیز قطرات بسیار ریز روغن دیگر قرار دارد.

از جمله ویژگی های حسی اسپرسوی ایتالیایی که آن را از دیگر قهوه ها متمایز می کند میتوان به غلظت بالا، عطر خوش فراوان و مزه ی تلخ و شیرین متعادل آن که اندکی نیز به ترش مزگی می زند و همچنین ته مزه ی ماندگار و خوبی که پس از فرو دادن قهوه تا مدت ها بر دهان باقی می ماند اشاره کرد.

فرنچ پرس

این دستگاه ساده در عین حال پرکاربرد در سال 1929 توسط یک طراح ایتالیایی به اسم آتیلیو کالیماتی اختراع شد، که نام دیگر آن پرس بات است.

جنس آن از شیشه، فلز و یا ترکیب این دو می باشد. برای تهیه قهوه با فرنچ پرس ابتدا آب گرم شده و پودر قهوه مورد نظر را درون ظرف استوانه ای شیشه و یا فلزی موردنظرتان ریخته و سپس درب فرنچ پرس را که اهرم و صافی به آن متصل هستند، را روی آن قرار داده و به سمت پایین فشار دهید. این کار را چندبار تکرار کنید، در نهایت قهوه شما آماده سرو می باشد.

قهوه جوش برقی

قهوه ای، که توسط قهوه جوش برقی آماده می شود، به آن قهوه فیلتری یا چکه ای نیز می گویند. این قهوه جوش انواع مختلفی دارد و قیمت بسیار بالایی دارد. به همین دلیل قهوه جوش برقی مناسب کسانی می باشد، که کافه دارند.

این دستگاه در سال 1954 در آلمان به ثبت رسید. نحوه عملکرد آن تا حدودی همانند دستگاه اسپرسوساز می باشد. ابتدا درون مخزن قهوه جوش را از آب پر کنید، سپس پودر قهوه را درون فیلتر آن بریزید (در این نوع دستگاه نیازی به فشرده سازی پودر قهوه توسط تمپر نیست.) در قسمت پایین این دستگاه یک قوری وجود دارد، زمانی که شما دستگاه را به برق بزنید قهوه آماده شده درون قوری ریخته می شود.

سپس شما می توانید آن را درون فنجان ریخته و میل کنید. همچنین شما برای گرم نگه داشتن قهوه درون قوری کافیست دستگاه را روشن نگه دارید.

تفاوت قهوه جوش برنجی و مسی

قهوه یکی از نوشیدنی های پرطرفدار در سراسر دنیا می باشد. ما می خواهیم در این مقاله در مورد تفاوت قهوه جوش برنجی و مسی توضیحاتی ارائه دهیم. برای درست کردن قهوه راه های مختلفی وجود دارد. اما از قهوه جوش فقط برای درست کردن قهوه ترک استفاده می شود.

خیلی ها کشور مبدا قهوه ترک را ترکیه می دانند، ولی بهتر است بدانید، که ترکیه کشور تولید کننده قهوه ترک نمی باشد. با ما همراه باشید تا با مقایسه انواع قهوه جوش آشنا شوید.

قهوه ترک نوعی روش دم آوری قهوه است، که در ترکیه و در کشورهای خاورمیانه رایج می باشد. استفاده از قهوه جوش ترک در اواخر قرن 15 رواج پیدا کرد. قهوه جوش، که در ایران به آن جذوه می گویند (ریشه عربی دارد) و استانبولی ها به آن Cezve می گویند.

یک ظرف مخصوص برای تهیه قهوه ترک می باشد. این ظرف دارای دهانه باریک و بدنه پهن است. لبه ظرف به سمت چپ آن نوک دار است، که از همان قسمت باید، قهوه جوش آمده را درون فنجان بریزید.

جنس دستگیره قهوه جوش از نوع چوبی، پلاستیکی، استیل و برنجی می باشد. برای این که بخواهید قهوه ترک درست کنید، باید از قهوه ای استفاده کنید، که دانه های بسیار ریز و نرم بافتی مانند پودر کاکائو داشته باشد.

علاوه بر پودر قهوه، به یک قهوه جوش برای دم آوری نیاز دارد. قهوه آریا فروشگاه اینترنتی قهوه شما را در خرید انواع قهوه و تجهیزات قهوه کمک می کند.

و در آخر

امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید.

و به شما بزرگواران پیشنهاد می کنیم که دیگر وبلاگ های ما را نیز مشاهده بفرمایید..

تماس: 09171724804 – 09171785219

اینستاگرام: mebashijapan@ 

واتساپ: 09171785219

آدرس: بندر گناوه حد فاصل چهارراه بسیج و هتل خور

به مدیریت: نبی بیراتی


نمایندگی مباشی، نمایندگی مباشی در گناوه، نمایتدگی اسپرسو ساز مباشی در گناوه، نمایندگی قهوه ساز مباشی در بندر گناوه، قیمت اسپرسو ساز مباشی در بندر گناوه، اسپرسو ساز خانگی مباشی ، بهترین اسپرسو ساز خانگی ، قیمت اسپزسوساز خانگی، خرید عمده اسپرسوساز مباشی در گناوه، خرید عمده اسپرسو ساز، قیمت عمده اسپرسو ساز مباشی، واردات انحصاری اسپرسوساز مباشی, خرید اسپرسوساز از گناوه , دستگاه اسپرسوساز مباشی 2030 , 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای الزامی میبایست تکمیل شوند.

بازگشت به بالا
باز کردن چت
سلام👋
چگونه می توانم کمک کنم؟