بهترین روش های دم کردن قهوه

بهترین روش های دم کردن قهوه

بهترین روش دم کردن قهوه

بهترین روش های دم کردن قهوه, بهترین روش برای دم کردن قهوه وابسته به سلیقه شماست. اما روش متداول برای دم کردن قهوه به شکل زیر است:

آب: از آب تازه و سرد استفاده کنید. آب شهری خوبی دارید، از آن استفاده کنید. آب نسبت به سایر عناصر موثر بر طعم قهوه است.

قهوه: قهوه‌ی با کیفیت را انتخاب کنید. دانه‌های تازه و ترکیبی از قهوه‌های روبوستا و آرابیکا می‌توانند یک گزینه خوب باشند.

آسیاب: قهوه را قبل از دم کردن خود بکوبید. آسیاب‌های کهنه برای حفظ طعم بهتر هستند. در صورت امکان، قهوه را نزدیک به زمان دم کردن بکوبید.

نسبت قهوه به آب: نسبت مناسب قهوه به آب حدود 1 تا 2 قاشق قهوه‌خوری قهوه به هر 6 اونس آب است. این نسبت را تنظیم کنید.

دما: آب را به دمای حدود 195-205 درجه فارنهایت (90-96 درجه سلسیوس) برسانید.

وقت: قهوه را برای حدود 4-5 دقیقه دم کنید.

فیلترها: از فیلترهای مخصوص قهوه‌ساز یا متداول‌تر از آن، مانند فیلترهای کاغذی یا فیلترهای دائمی، استفاده کنید.

لذت بردن: در پایان، لذت ببرید و قهوه دمی خود را با شکر یا شیر به سلیقه خود میل کنید.

مطمئن شوید که ابزارها و مواد به کیفیت مناسبی داشته باشند تا بهترین تجربه دم کردن قهوه را داشته باشید.

بهترین روش های دم کردن قهوه

روش های دم کردن قهوه با استفاده از فشار

دم کردن قهوه با استفاده از فشار، به شکل اصلی توسط دستگاه‌های اسپرسو انجام می‌شود. این دستگاه‌ها با استفاده از فشار بالا و آب گرم قهوه را تهیه می‌کنند. در ادامه، روش کلی دم کردن قهوه با استفاده از دستگاه اسپرسو را مرور می‌کنیم:

قهوه: برای دم کردن با دستگاه اسپرسو، قهوه با کیفیتی استفاده کنید. دانه‌های تازه و کیفیت بالا مهمند.

آسیاب: قهوه را قبل از استفاده دانه‌دانه بکوبید. دقت کنید که تنظیمات آسیاب برای اسپرسو مناسب باشند.

دستگاه اسپرسو: دستگاه اسپرسو خود را با آب پر کرده و به دمای مناسب (معمولاً حدود 195-205 درجه فارنهایت یا 90-96 درجه سلسیوس) برسانید.

قهوه سازی: دانه‌های قهوه را در فیلتر دستگاه قرار دهید و دستگاه را روشن کنید. آب گرم تحت فشار از طریق قهوه عبور کرده و قهوه را تهیه می‌کند.

زمان استخراج: زمانی که آب از دانه‌های قهوه عبور می‌کند، معمولاً در حدود 20-30 ثانیه زمان می‌برد. این زمان می‌تواند بر اساس تنظیمات دستگاه و سلیقه شما تغییر کند.

لذت بردن: قهوه اسپرسو خود را با افزودن شکر، شیر یا به صورت خالی از هر چیزی لذت ببرید.

تذکر: دستگاه‌های اسپرسو نیاز به تجهیزات خاصی دارند و ممکن است به مدت کوتاهی زمان و تمرین برای به دست آوردن قهوه‌ای با طعم مطلوب نیاز باشد.

 

روش دم کردن قهوه توسط فرنچ پرس

برای دم کردن قهوه با استفاده از فرنچ پرس، می‌توانید این مراحل را دنبال کنید:

مواد: قهوه‌ی با کیفیت را انتخاب کنید و آن را به اندازه‌ای بکوبید که مناسب فرنچ پرس باشد. معمولاً برای هر 6 اونس آب، 2 تا 3 قاشق قهوه‌خوری قهوه کافی است.

آب: آب جوشانده را به دمای حدود 195-205 درجه فارنهایت (90-96 درجه سلسیوس) برسانید و آن را برای یک دقیقه بگذارید تا از جوشش خارج شود.

قهوه گذاری: قهوه کوبیده شده را در داخل فرنچ پرس قرار دهید.

آب‌ریزی: آب جوشانده را به صورت کامل به فرنچ پرس اضافه کنید تا قهوه تماماً غرق شود.

قوری: در پایان از قوری فرنچ پرس استفاده کنید تا قهوه را در لیوانی جداگانه بریزید.

لذت بردن: قهوه دمی خود را با شکر، شیر یا به صورت خالی از هر چیزی لذت ببرید.

فیلتر‌پرس: بالای فرنچ پرس قرار داده شده و با فشار به آرامی تا پایان فشرده شود تا ذرات قهوه به تدریج به پایین بروند.

این روش ساده و موثر است و می‌تواند به سرعت یک فنجان قهوه خوشمزه تهیه کند.

و در آخر

امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید.

و به شما بزرگواران پیشنهاد می کنیم که دیگر وبلاگ های ما را نیز مشاهده بفرمایید..

تماس: 09171724804 – 09171785219

اینستاگرام: mebashijapan@ 

حجره اینترنتی:https://hojrejo.ir/card/mebashijapan/

واتساپ: 09171785219

آدرس: بندر گناوه حد فاصل چهارراه بسیج و هتل خور

به مدیریت: نبی بیراتی


نمایندگی مباشی، نمایندگی مباشی در گناوه، نمایتدگی اسپرسو ساز مباشی در گناوه، نمایندگی قهوه ساز مباشی در بندر گناوه، قیمت اسپرسو ساز مباشی در بندر گناوه، اسپرسو ساز خانگی مباشی ، بهترین اسپرسو ساز خانگی ، قیمت اسپزسوساز خانگی، خرید عمده اسپرسوساز مباشی در گناوه، خرید عمده اسپرسو ساز، قیمت عمده اسپرسو ساز مباشی، واردات انحصاری اسپرسوساز مباشی, خرید اسپرسوساز از گناوه , دستگاه اسپرسوساز مباشی 2030

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای الزامی میبایست تکمیل شوند.

بازگشت به بالا
باز کردن چت
سلام👋
چگونه می توانم کمک کنم؟