علت طعم سوخته در قهوه چیست؟
علت طعم بد قهوه چیست, در این مطلب قصد داریم به شما علاقه مندان و دوست داران قهوه علت طعم قهوه را بگوییم و آموزش دهیم چطور از سوختگی قهوه جلوگیری کنید.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بعد از خوردن انواع قهوه ها احساس کنید قهوه طعم سوختگی و بدی می دهد و این موضوع شما را اذیت کرده و باعث شده خاطره بدی از نوشیدن قهوه برای شما به وجود بیاید. این طعم سوخته و بد موجود در قهوه میتواند علت های مختلفی داشته باشد که به شرح زیر می باشد:
کثیف بودن دستگاه قهوه ساز خانگی
برخلاف تصر برخی از افراد که فکر می کنند نوع دستگاه قهوه ساز آنها است که باعث به وجود آمدن طعم سوختگی و بد در قهوه می شود در حالی که کثیف بودن دستگاه قهوه ساز علت طعم بد و سوختگی در قهوه می باشد. پس فرقی نمیکند که از چه دستگاه قهوهسازی برای تهیه انواع قهوه فرانسه و اسپرسو استفاده میکنید، مهم تمیز بودن دستگاه و فیلترهای آن است. پس اولین توصیهی ما به شما برای تهیه یک قهوه خوش عطر و خوش طعم، استفاده از دستگاه تمیز و بدون جرم و رسوب میباشد.
پس این نکته را فراموش نکنید که پس از هر بار استفاده از دستگاه قهوهساز، باید آن را تمیز کنید تا همیشه از یک قهوه خوش عطر و خوش طعم لذت ببرید.
مدت زمان دم کردن قهوه
زمان یکی از اصلی ترین عوامل در خوش طعمی قهوه است . وقتی قهوه بیشتر از حد معمول دم بیاید باعث به وجود آمدن تلخی و طعم بد در آن می شود.
زمانی که انواع پودر قهوه، در مجاورت آب داغ قرار گرفته، ابتدا عناصر طعمی و عطری قهوه آزاد شده و پس از آن ترکیبات تلخ قهوه که باعث نامطبوع شدن طعم قهوه و ایجاد طعم سوختگی در قهوه میشود، از آن خارج میشوند.
سوالی که در اینجا برای شما پیش می آید، این است که مدت زمان مناسب برای دم کردن قهوه چه زمانی است که قهوهای خوش عطر و خوش طعم و بدون سوختگی داشته باشیم؟
به طور کلی نمیتوان مدت زمان مناسبی برای تهیه قهوه اعلام کرد که در این مدت زمان طعم و عطر قهوه از بین نرود و طعم سوخته ندهد، چون مدت زمان مناسب برای دم کردن قهوه به نوع دانه قهوه، رست قهوه و دستگاه قهوه ساز بستگی دارد.
میزان دمای آب
یکی دیگر از مواردی که باید برای تهیه یک قهوه با کیفیت به آن توجه کنید، دمای آب مورد استفاده است. استفاده از آب جوش برای دم کردن قهوه باعث ایجاد طعم سوختگی در قهوه میشود. دمای مناسب برای دم کردن قهوه کمتر از ۹۶ درجه است.
همچنین پیشنهاد میشود تا از آبهای آشامیدنی شرکتی که املاح و رسوب کمتر و کیفیت بهتری دارند برای دم کردن انواع قهوه فرانسه و اسپرسو استفاده کنید.
رست قهوه
رست مناسب قهوه کار بسیار سختی است که از عهدهی بیشتر دوستداران قهوه خارج است و افراد نمیتوانند این کار را به درستی انجام دهند. رست نامناسب قهوه باعث ایجاد طعم تلخ در قهوه میشود.
پس به شما توصیهی میکنیم که دفعه بعد که قصد داشتید دانه های قهوه را رست دهید، به این نکته توجه کنید که رست دادن زیاد دانههای قهوه باعث ایجاد طعم تلخ و سوختگی میشود.
حال اگر در پس از دم کردن قهوه متوجه شدید که قهوه شما طعم بد و سوخته میدهد، میتوانید مواردی که در بالا به آن ها اشاره کردیم را بررسی کرده و ایراد کار خود را پیدا کنید و با رفع کردن آن، از نوشیدن یک فنجان قهوه با کیفیت، خوش طعم و عطر، لذت ببرید.
و در آخر
امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید.
و به شما بزرگواران پیشنهاد می کنیم که دیگر وبلاگ های ما را نیز مشاهده بفرمایید..
تماس: 09171724804 – 09171785219
اینستاگرام: mebashijapan@
حجره اینترنتی:فروشگاه بیراتی
واتساپ: 09171785219
آدرس: بندر گناوه حد فاصل چهارراه بسیج و هتل خور
به مدیریت: نبی بیراتی