معرفی منطقه بوروندی و طعم قهوه آن
قهوه بوروندی چیست, بوروندی منطقه ای در مرکز آفریقا است و به دلیل اینکه در مرکز قرار دارد و به شکل قلب می باشد، نام آن را بوروندی گذاشته اند . در این منطقه، 600000 تا 800000 خانواده قهوه کار زندگی می کنند و این نشان دهنده این است که قهوه به عنوان قلب تپنده بوروندی شناخته شده است.
بخش های بزرگی از بوروندی شرایط عالی برای کشت قهوه دارند: خاک خوب، آب و هوای مطلوب و موارد دیگر. در واقع، علی رغم درگیری های مسلحانه و نرخ بالای فقر، تولید قهوه تخصصی در این کشور کوچک رو به افزایش می باشد.
طعم خاص قهوه بوروندی، پتانسیل بالایی برای فروش بیشتر در سراسر جهان را دارا می باشد و تولیدکنندگان قهوه در این منطقه در تلاش هستند تا روش های کشاورزی خود را بهتر کنند.
شرق آفریقا به خاطر قهوه باکیفیتش معروف است و بوروندی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
ویژگی های قهوه بوروندی چیست؟
خاک آتشفشانی و باران های خاک آتشفشانی غنی از مواد مغذی مانند نیتروژن است که گیاه قهوه برای رشد به آن نیاز دارند و می تواند آب را به خوبی نگه دارد. میلی لیتری شرایط مناسب برای کشت قهوه در این منطقه را به وجود می آورد.
افرم سباتیگیتا، با بیش از 30 سال سابقه در صنعت قهوه، برایم توضیح داد که دو “پارامتر” وجود دارد که مشخصه قهوه بوروندی است.
اول از همه، “تنوع قهوه در این منطقه است که هم انواع اصلی مثل قهوه بوربون را شامل می شود و هم انواع مختلفی از طعم های فرعی مانند (جکسون و بلومونتین) را شامل می شود.” قهوه بوربون به خاطر طعم شیرین آن بسیار معروف می باشد.
در واقع، مناطق مختلفی وجود دارد که برای رشد و پرورش محصولات قهوه مفید می باشند. منطقه بویینزی، شمال، شمال شرق و مرکز بهترین نواحی برای پرورش قهوه هستند که به عنوان شناخته شده ترین مناطق کشت قهوه در بوروندی به شمار می آیند. با این حال، در برخی از مناطق جنوبی بوروندی، مانند بوراگان، مقادیر کمتری از قهوه خوب را خواهید یافت.
علاوه بر این، شما روش های پرورش منحصر به فرد بروندی را دارید. قهوه در بوروندی – مانند سایر کشورهای آفریقای شرقی – دوبار شسته و دوبار تخمیر می شود .
این یک روش فراوری منحصر به فرد است که منجر به ایجاد طعم قهوه بسیار خاص و واضح می شود.
قهوه بوروندی چه طعمی دارد؟
قهوه بوروندی با طعم اسیدی واضح، مرکبات، زغال اخته و مزه میوه های «وحشی» شیرین شناخته می شود.
اما مطمئناً همه قهوه های بوروندی طعم یکسانی ندارند.
بوروندی دارای ارتفاعاتی بین 722 تا 2760 متر مربع است. قهوههای با کیفیت بالا –86+ SCA – دارای طعم میوهها، گلها و عسل است که بادی متعادلی دارد.
از طرف دیگر، قهوه های کشت شده در ارتفاعات پایین ممکن است بادی کمتری داشته باشند. افرم می افزاید: “ما می توانیم طعم های شکلاتی و تاحدودی مزه فندق را در آنها تشخیص دهیم.”
افرم توضیح میدهد که قهوه های کشت شده در هر دو ارتفاع ممکن است طعم میوه شور و آناناس را داشته باشند.
با این وجود، تمامی این طعم ها و مزه ها از مشخصات قهوه بوروندی است و می توانید انتظار داشته باشید که طعم قهوه در مناطق مختلف نیز متفاوت باشد.
حالا بیایید نگاهی به آن مناطق مختلف بیندازیم.
قهوه در کدام مناطق بوروندی پرورش داده می شود؟
بوروندی دارای پنج منطقه اصلی پرورش قهوه است: بویینزی، کریمیرو، مومیروا، بورو و بوگسرا. البته کشت قهوه فقط به این مناطق محدود نمی شود و ممکن است خارج از این مناطق نیز مزارع کشت قهوه را پیدا کنید. با این حال، این مناطق بزرگترین و رایج ترین آنها هستند که به علت پرورش محصولات با کیفیت خود شناخته شده اند.
بویینزی
بویینزی منطقه بزرگی در شمال بوروندی و در همسایگی رواندا است و منطقه اصلی تولید قهوه به شمار می آید که بسیاری از محصولات با کیفیت بالا را در اینجا خواهید یافت. دو منطقه خاص در این ناحیه وجود دارد که با نام Kayanza و Ngozi شناخته می شود.
کایانزا
آب و هوا در این منطقه معتدل است و میانگین دمای سالانه آن 18 درجه سانتی گراد، می باشد. بیشتر مزارع قهوه آن ناحیه بین 1700 تا 2000 متر مربع هستند و بیشترین بارندگی آن در ماه آوریل است، در حالی که ماه جولای خشک ترین ماه سال است.
همه این شرایط موجب تولید قهوه ای می شود که به خاطر اسیدیته بالا و وجود سیتریک در آن معروف است. در سال 2015، قهوه تولید شده در Kayanza امتیاز 91.09 را در سوپرجام کسب کرد.
و در آخر
امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید.
و به شما بزرگواران پیشنهاد می کنیم که دیگر وبلاگ های ما را نیز مشاهده بفرمایید..
تماس: 09171724804 – 09171785219
اینستاگرام: mebashijapan@
حجره اینترنتی:فروشگاه بیراتی
واتساپ: 09171785219
آدرس: بندر گناوه حد فاصل چهارراه بسیج و هتل خور
به مدیریت: نبی بیراتی