قهوه اتیوپی
قهوه کلمبیا یا اتیوپی چیست, یکی از قهوههای معروف جهان است که به دلیل کیفیت بالای خود، محبوبیت زیادی در بین مصرف کنندگان قهوه دارد.
این قهوه در مناطق جنوب و جنوب غربی اتیوپی کشت میشود و به عنوان یکی از قهوههای ارگانیک و طبیعی شناخته میشود که بدون استفاده از هرگونه کود و سموم شیمیایی تولید میشود.
قهوه اتیوپی به دلیل طعم ملایم و عطر گرم و مطبوع خود، از جمله قهوههای پرطرفدار در جهان است. طعم قهوه اتیوپی به دلیل رشد در بستر خاک حاصل از فعالیتهای آتشفشانی و خاکهای غنی، متمایل به شیرین و ملایم است.
همچنین، عطر قهوه اتیوپی به دلیل رشد در ارتفاعات بالا و تاثیر هوای سرد و خشک، مطبوع و گرم است.
قهوه اتیوپی به عنوان یکی از قهوههای ارگانیک و طبیعی شناخته میشود که بدون استفاده از هرگونه کود و سموم شیمیایی تولید میشود.
این قهوه به دلیل رشد در بستر خاک حاصل از فعالیتهای آتشفشانی و خاکهای غنی، غنی از مواد معدنی و ویتامینهای مختلف است.
همچنین، قهوه اتیوپی به عنوان یکی از قهوههای با کمترین مقدار اسید شناخته میشود که برای افراد حساس به مشکلات گوارشی مناسب است.
آشنایی با انواع قهوه اتیوپی
دراین نواحی قهوههایی که بهطور طبیعی پرورشیافتهاند، تولید میشوند. قهوههای این مناطق اغلب از بافت بهتر و طعم شیرینتر و وحشیتری نسبت به نواحی سیدامو و یورگاچف (یرگاچف) برخوردارند.
قهوه اتیوپی سیدامو
بیشترین سهم تولید و صادرات قهوه در اتیوپی مخصوص قهوه سیدامو است ، سیدامو محبوبترین و پر فروش ترین نوع قهوه اتیوپی است. قهوه اتیوپی سیدامو در ارتفاعی بین 1500 تا 2220 متر از سطح دریا رشد می کند ، و بصورت شسته فرآوری می شود.
در فصل برداشت قهوه اتیوپی سیدامو بین ماههای اکتبر تا ژانویه است اتحادیه ها چیزی حدود 500 هزارتن قهوه سیدامو از کشاورزان خریداری می کنند که تقریبا نیمی از این میزان به کشورهای مختلف صادر میشود.
قهوه اتیوپی لیمو
یکی از بهترین قهوه های کشور اتیوپی قهوه لیمو است که در مناطق جنوب غربی اتیوپی تولید می شود ارتفاع مزارع قهوه لیمو بین 1100 تا 2100 متر است.
قهوه اتیوپی لیمو از لحاظ کیفی بسیار شبیه قهوه اتیوپی دیجیماست و می توان گفت که تنها تفاوت آن بحث فرآوری آنهاست که قهوه دیجیما بصورت طبیعی یا نچرال و لیمو بصورت فرایند شسته یا واشد فرآوری می شود.
قهوه اتیوپی یرگاچف
این ناحیه کوچک داخل منطقه سیدامو، یکی از بهترین قهوههای اتیوپی را تولید میکند. قهوه اتیوپی یرگاچف اغلب طعم لیمویی و معطر داشته و از بافت و شیرینی متعادلی نیز برخوردار است.
یرگاچف اصولا قهوه های ارگانیک بوده و طی پروسه خشک کردن طبیعی یا نچرال فرآوری می شود . ارتفاع رشد قهوه یرگاچف بین 1700 تا 2200 متر بوده و در ماههای اکتبر و دسامبر برداشت می شود.
قهوه اتیوپی هارار
این ناحیه خشک، گرم و اغلب بیابان شکل است. قهوه تولیدشده در هارار، اغلب طعم خاک میدهد. بهترین دانههای قهوه این ناحیه طعم میوه و بلوبری دارند. تقریباً تمامی قهوه این ناحیه بهصورت طبیعی تولید و فرآوری میشود.
قهوه اتیوپی دجیما
قهوه این ناحیه اگر شسته شود با نام لیمو و اگر بهصورت طبیعی فراوری گردد با نام دجیما صادر میشود. این قهوهها عموماً نسبت به قهوههای سیدامو ملایمتر بوده و کیفیت گستردهتری دارد.
آشنایی کامل با خصوصیات انواع قهوه کلمبیا
اگر از طرفداران پر و پا قرص قهوه هستید حتما نام قهوه کلمبیا به گوشتان خورده است، این قهوه از مشهورترین قهوه های با کیفیت دنیا است و کلمبیا نیز به عنوان یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان قهوه بخصوص قهوه عربیکا در جهان شناخته شده است.
مشخصات کلی قهوه کلمبیا
نوع: عربیکا
اسیدیته: متوسط به بالا
عطر: قوی
طعم: ملایم
درصد برشته شدن: دارک رست
کافئین: 1.17 درصد تا 1.37 درصد
طعم قهوه کلمبیا
به طور کلی قهوه کلمبیا به دلیل شرایط رشد عالی و نحوه پردازش آن به عنوان قهوه ای با طعم منحصر بفرد شناخته شده اما به دلیل آن که در مناطق گوناگون این کشور انواع مختلف قهوه رشد می کند طعم های گوناگونی از قهوه کلمبیا به سراسر جهان صادر می شود.
اغلب انواع قهوه کلمبیا به طعم ملایم گلی با ردپایی از میوه های گرمسیری، توت قرمز یا سیب و شیرینی شکلات، کارامل یا نیشکر مشهور بوده و رایحه و طعم میوه ای، مرکبات و ادویه جات را در آن ها می توان احساس کرد.
بخش اعظم تولید قهوه در کلمبیا را قهوه عربیکا تشکیل می دهد که نسبت به قهوه روبوستا مرغوب تر بوده، طعم شیرین و ملایم تری دارد و کافئین آن کمتر – حدود نصف – و اسیدیته آن قوی تر است.
فرهنگ قهوه کلمبیا، خاص و متفاوت
کلمبیا به عنوان یکی از شادترین کشورهای جهان شهرت دارد (به طور مرتب در نظرسنجی سالانه انجمن بین المللی WIN/Gallup رتبه اول را دارد)، شهرتی که کاملاً در تضاد با تصویر اغلب منفی جهانی آن است. اما راز خوشبختی کلمبیا چیست؟ در حالی که مطمئناً عوامل مختلفی برای این شادی وجود دارد، قهوه کلمبیا به طور قطع بخشی از معادله است.
قهوه کلمبیا بیش از آنچه که به نظر می رسد دارای ابعاد و مفاهیم مختلف است. از مزارع کشاورزی گرفته تا کافهها، این نوشیدنی قبل از رسیدن به خانه شما سفر طولانی را طی میکند.
کلمبیا به طور ویژه برای تولید بهترین قهوه در جهان طراحی شده است. از محیط منحصر به فرد گرفته تا فرهنگ کشاورزی، این کشور کاملاً برای تولید قهوه ساخته شده است.
قهوه در کلمبیا چیزی بیش از یک نوشیدنی ساده است. این یک قطعه ضروری برای پازل اقتصاد، فرهنگ و معیشت این کشور میباشد. این محصول به حرکت رو به جلوی کشور کمک می کند و بسیاری از کارگران برای درآمد به آن متکی هستند. علاوه بر این، نوشیدن قهوه نقش اجتماعی زیادی در فرهنگ کلمبیایی دارد. قهوه بخشی از هویت ملی کشور است.
و در آخر
امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید.
و به شما بزرگواران پیشنهاد می کنیم که دیگر وبلاگ های ما را نیز مشاهده بفرمایید..
تماس: 09171724804 – 09171785219
اینستاگرام: mebashijapan@
واتساپ: 09171785219
آدرس: بندر گناوه حد فاصل چهارراه بسیج و هتل خور
به مدیریت: نبی بیراتی